FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen over het evenement Test Drive Days? Raadpleeg hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur ons dan een e-mail naar tdd@produpress.be en wij antwoorden zo snel mogelijk.

Waarom deelnemen?

De meeste deelnemers van de vorige jaren zeggen dat ze nieuwe modellen hebben ontdekt en een betere keuze hebben kunnen maken. Hoewel veel modellen elkaar waard zijn op het vlak van betrouwbaarheid, kan het gevoel sterk verschillen van auto tot auto. Dat kun je alleen ervaren door de verschillende modellen achtereenvolgens met elkaar te vergelijken. Vertrouw ons, wij zitten al meer dan 40 jaar in het vak.

Wat zijn de Test Drive Days?

Een evenement georganiseerd door AutoGids om consumenten te helpen de beste autokeuze te maken. Het is een unieke gelegenheid om de nieuwste modellen uit te proberen en met elkaar te vergelijken in een commercieel neutrale omgeving en vergezeld van journalisten van de AutoGids-redactie. Je deelname is volledig gratis en vrijblijvend.

Is het gratis?

Je deelname en de testritten zijn volledig gratis.

Zullen er journalisten van de redactie aanwezig zijn?

Absoluut, onze journalisten zullen er zijn om je vragen te beantwoorden. Een unieke kans om te praten met iemand neutraal die kennis heeft van alle auto's op de markt!

Mag ik iemand meebrengen?

Absoluut, maar idealiter maximaal 2 extra personen.

Is het evenement toegankelijk voor mensen met een handicap?

De locatie is volledig toegankelijk, maar de auto's zijn niet aangepast. Een zekere mate van mobiliteit is dus noodzakelijk om gemakkelijk van de ene auto over te stappen in de andere.

Mogen kinderen met mij mee?

Absoluut. We hebben echter geen kinderzitjes ter beschikking We vragen u om het benodigde materiaal te voorzien.

Waar vindt het evenement plaats?

Het evenement vindt plaats in Woluwe Shopping Center : St-Lambertusstraat 200 – 1200 Brussel (parking 2, niveau -1)

Welke documenten heb ik bij?

Neem uw identiteitskaart en uw rijbewijs mee. Deze documenten moeten uiteraard geldig zijn. Zonder deze documenten zal u de testrit niet mogen uitvoeren.

Hoe laat moet ik me aanmelden?

We vragen u om u minstens 20 minuten voor het vertrek van uw testrit aan te melden. Deze tijd is noodzakelijk om uw inschrijving te bevestigen en om u alle nodige informatie te geven.

Wat gebeurt er in geval van een ongeluk of boete?

Tijdens de testrit, wordt de ondertekenaar vergezeld door een informant. Deze is aanwezig om de ondertekenaar te informeren over het voertuig. In geen geval kan deze verantwoordelijk worden gehouden voor de jouw handelingen. U bent als enige verantwoordelijk voor uw eigen daden en rijgedrag.

Wat is er ter plaatse nog te doen?

Onze journalisten zijn ter plaatse om al uw vragen te beantwoorden na uw testrit kan u van gedachten wisselen met hen over uw ervaring. In een volledig neutrale omgeving. Er zullen ook nog andere verrassingen zijn! Kom tijdens een workshop gewijd aan elektrische voertuigen op een leuke manier je kennis testen. Neem deel aan een wedstrijd met nieuwe prijzen. Exemplaren van het tijdschrift ‘AutoGids’ zullen worden uitgedeeld (zolang de voorraad strekt).

Zijn de voertuigen uitgerust met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak?

Alle elektrische voertuigen van dit evenement hebben een automatische versnellingsbak.

Hoe gebeurt mijn inschrijving voor Test Drive Days?

Zodra je je online hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze niet zou ontvangen, controleer dan je spamfolder of neem contact met ons op via tdd@produpress.be. Op de dag zelf kom je 20 minuten op voorhand naar het Woluwe Shopping Center, Sint-Lambertusstraat 200, 1200 Brussel (parking 2, niveau -1). Breng je identiteitskaart en geldige rijbewijs mee, net als de bevestiging van je inschrijving (bevestigingsmail op je telefoon of afgedrukt).

Ik ben niet ingeschreven, mag ik toch opdagen?

Absoluut. Het evenement Test Drive Days omvat ook leuke activiteiten ter plaatse en geeft alle bezoekers de kans om informatie in te winnen en onze journalisten te ontmoeten. Het is ook mogelijk om ter plaatse testritten te maken zonder reservering voor zover er nog vrije tijdslots zijn. Aarzel dus niet om aan de receptiebalie te vragen of er nog plaatsen beschikbaar zijn op de dag zelf!

Zijn huisdieren toegelaten?

Huisdieren zijn niet toegelaten, aangezien de locatie en het event het niet toelaten er niet geschikt voor zijn.

Zullen er nog andere data volgen?

Er is nog niets gepland, maar wij zijn van plan dit initiatief verschillende keren per jaar te herhalen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende evenementen.

Koopwijzer 2023

Om je te bedanken voor je komst naar de Test Drive Days bieden wij je de digitale KoopWijzer 2023 van AutoGids aan (enkel beschikbaar ter plaatse).

Hoe lang duurt elke testrit?

Elke sessie duurt 30 minuten (10 minuten uitleg en 20 minuten rijden op de weg)

Ik wil mijn inschrijving annuleren, hoe doe ik dat?

U kunt uw reservering annuleren door op de link "mijn reserveringen" te klikken in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen.

Nog vragen?

Stuur een e-mail naar tdd@produpress.be en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.